Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Arresterte Hamas-politiker

Minister for Jerusalem-saker i den nye Hamas-regjeringen, Khaled Abu Arafa, ble arrestert av den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet torsdag morgen. Som innbygger i Øst-Jerusalem har ikke Arafa lov til å ta seg inn på Vestbredden, forklarer en sikkerhetskilde til Jerusaelm Post. Alle israelere og alle med israelsk ID-kort har forbud mot å ta seg inn på palestinsk-kontrollerte områder av Vestbredden. Hamas-politikeren skal ha vært på vei til landsbyen Azariya, mellom Jerusalem og Ma’aleh Edumim, hvor han planla å ta over kontoret til den forrige ministeren. – De stanset bilen hans og ba ministeren gå ut. Da han nektet tvang de ham med å peke med riflen i ansiktet hans, sier en Hamas-kilde som blir gjengitt av Ha’aretz. Abu Arafa, som ble født i 1961, har blitt arrestert av israelske styrker flere ganger tidligere. Det er første gang Israel har arrestert et medlem av den nye Hamas-regjeringen som ble tatt i ed i forrige uke. – IDF har rett til å anse Hamas-lederne som legale mål så lenge de nekter å anerkjenne Israel og PA fortsetter sin støtte til terroraktivitet, sa et medlem av IDFs generalstab onsdag. Samme dag ble minst 20 militante palestinere arrestert på Vestbredden, blant annet en kvinne som forberedte seg til å gjennomføre en selvmordsbombing.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart