Kravene fra aktuelle partnere for høye

En regjeringskoalisjon med Arbeiderpartiet, Shas, og Gil ville kostet flere titalls milliarder kroner om Kadima skulle gitt etter for alle krav, hevdet medlemmer i partiets forhandlingsteam mandag. – Budsjettet er langt fra romslig nok, og alle partiene er klar over det. Da vi spurte om hvor vi kunne finne pengene for å finansiere kravene, foreslo alle kutt i forsvarsbudsjettet. Vi sa, at med alt det de krever, måtte vi ha kuttet hele forsvarsbudsjettet, sier han. Gils forhandlingsrepresentant Elie Goldschmidt sier deres krav er fornuftige og at "det er en forskjell mellom et parti som fremmer sekteriske krav for sine egne velgere, og våre krav som hjelper mennesker i alle aldre." På tross av avstanden mellom forhandlingsgruppene, håper Kadimas forhandlingsteam å fullføre plattformen for koalisjonen innen 10 dager, medregnet påskeferien. Etter dette vil forhandlingene om ministerpostene begynne, skriver Jerusalem Post.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart