Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi har 40.000 selvmordsbombere klar

– Iran har klar en "hær" av 40.000 selvmordsbombere som kan slå til over hele den vestlige verden dersom deres atomanlegg blir angrepet, sier iranske kilder til Sunday Times. Et Iran-angrep kan resultere i en bølge med global terror, advarer amerikanske sikkerhetseksperter. Richard Clarke, en tidligere anti-terror sjef i Det hvite hus, tror Iran vil svare på et eventuelt amerikansk angrep på tre mulige måter: Angripe oljeinstallasjoner i den persiske gulf for å drive opp oljeprisen, bruke sitt terrornettverk for å ramme amerikanske mål over hele verden eller sende forsterkninger til militsstyrker som kjemper mot amerikanerne i Irak.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart