Vi har 40.000 selvmordsbombere klar

– Iran har klar en "hær" av 40.000 selvmordsbombere som kan slå til over hele den vestlige verden dersom deres atomanlegg blir angrepet, sier iranske kilder til Sunday Times. Et Iran-angrep kan resultere i en bølge med global terror, advarer amerikanske sikkerhetseksperter. Richard Clarke, en tidligere anti-terror sjef i Det hvite hus, tror Iran vil svare på et eventuelt amerikansk angrep på tre mulige måter: Angripe oljeinstallasjoner i den persiske gulf for å drive opp oljeprisen, bruke sitt terrornettverk for å ramme amerikanske mål over hele verden eller sende forsterkninger til militsstyrker som kjemper mot amerikanerne i Irak.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart