Kadima aksepterer gradvis økning av minimumslønn

Kadima skal ha akseptert Arbeiderpartiets krav om økning i minimumslønnen til tusen dollar i måneden, rapporterer Ha’aretz. Men økningen må komme gradvis, mener Kadimas forhandlingsgruppe. Aps sjefsforhandler, professor David Libai, tror uenigheten kan løses. Økning i minimumslønnen var Arbeiderpartiets hovedløfte i valgkampen. Økningen vil innebære en økning fra dagens nivå rundt 4.900 kroner til 6.600 kroner. Det er også uenigheter om regjeringsplattformen når det gjelder bosetningene på Vestbredden. Arbeiderpartiet ønsker at den nye regjeringen gir en klar forpliktelse til å evakuere illegale utposter. De ønsker også å inkludere begrepet "ensidig tilbaketrekning". Kadima går imot begge disse krav.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart