Svarte på nye Kassam-angrep

Palestinske terrorister skjøt fem Kassam-raketter mot israelske mål tirsdag morgen. Raketten som landet i industriområdet sør for Ashkelon kunne ha skapt en katastrofe. Den slo ned like i nærheten av svært brennbare materialer, rapporterer Yedioth Aharonoth. IDF har svart med å beskyte den nordlige Gaza-stripen. To palestinere skal være drept og sju skadet, i følge palestinske kilder. Israelske styrker har også skutt tre raketter mot en bygning i nærheten av Gaza-kontoret til PA-formann Mahmoud Abbas. Den palestinske topplederen var på Vestbredden da angrepet fant sted. Innenriksministeren fra Hamas, Khaled Abu Hilal, truer med hevn etter den israelske "aggresjonen".

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart