Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi er i krig

Sjef for IDFs planavdeling, generalmajor Yitzhak "Haki" Harel, er helt tydelig i sin tale. – Vi er i krig, sier den militære veteranen i et intervju med Jerusalem Post. Samtidig som sjansene for en full krig med de arabiske nabolandene aldri har vært mindre, kan IDF være nær å starte en storstilt militæroperasjon mot terrorgruppene på Vestbredden og Gaza-stripen, sier Harel. IDF vil trappe opp sine svar på Kassam-rakettene fra Gaza-stripen, helt til palestinerne forstår at det ikke er verdt å skyte selv en eneste rakett. "Vi er nesten der", mener Harel. – Hvis de stanset med å skyte på oss, ville vi ikke skutt en eneste kule, legger han til. Generalmajoren mener grensen til Gaza-stripen bør bli hermetisk lukket. Humanitær hjelp til palestinerne på Gaza-stripen må gå over andre grenser, mener han. – Hvorfor skal vi gi palestinerne noe? De dreper våre barn. Det er bare et mirakel at Kassam-rakettene ikke faller i hodene på folk, sier IDF-sjefen. – Hva med rapportene om terrorister fra Al-Qaida, Iran og Syria som tar seg inn på Gaza-stripen?, spør journalisten. – Det er helt sant. Alle som vil slipper inn. Det er veldig vanskelig å hindre terrorister å ta seg inn fra Sinai. Egypterne blir bedre i å forhindre dette, men de har det vanskelig, sier Harel. Generalmajoren mener IDF må kontrollere "hvert hjørne" på Vestbredden for å gi sikkerhet til det israelske folk. Intervjuet ble foretatt før terrorangrepet i Tel Aviv 17. april.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart