Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vil han bli en god forsvarsminister?

Forsvarsministerstillingen i Israel har ofte vært besatt av suksessfulle generaler. Nå kan den tidligere fagforeningslederen Amir Peretz (Ap) få ministerposten i en koalisjonsregjering mellom Kadima og Ap. Anonyme kilder i forsvarsmyndighetene mener det vil være "uansvarlig" å sette en sivil uten bred militærfaglig bakgrunn til en slik oppgave. Andre mener det kan gi en positiv effekt å få inn en forsvarsminister som ikke har gått gradene i generalstaben, skriver Jerusalem Post. Amir Peretz tjenestegjorde i IDF som kaptein i en eliteavdeling, men hans militære karriere ble avbrutt av en treningsulykke i 1974. Shaul Mofaz, som har vært forsvarsminister fra 2002 tjenestegjorde over 30 år i IDF og avsluttet sin karriere som forsvarssjef.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart