Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Ap og Kadima skal diskutere porteføljer

Tirsdag skal Arbeiderpartiet (Ap) og Kadima gå inn i neste fase av regjeringsforhandlingene, da de for første gang vil ta opp spørsmålet om hvilke ministerposter Ap skal bli tildelt, melder Jerusalem Post. Etter langvarige forhandlinger er de to partiene nær en felles forståelse om regjeringsplattformen. Det eneste viktige hinderet som gjenstår er Aps krav om en økning i minstelønnen på 725 kroner innen september i år. Kadima har gått med på å øke den med 360 kroner og det endelige resultatet er ventet å havne et sted midt imellom. Dermed kan man begynne diskusjonen rundt porteføljene for finans og utdanning. Ap-formann Amir Peretz fortalte reportere utenfor Knesset mandag, at han vil kreve å bli finansminister. Dersom dette ikke lykkes, vil han trolig be om å få en annen sosialøkonomisk post, i stedet for å bli forsvarsminister, opplyser nære medarbeidere. Peretz har nemlig ingen større militær karriere å vise tilbake til, som de fleste andre forsvarsministere har hatt, siden staten Israel ble opprettet. Men også andre koalisjonspartier vil begynne kampen for sine porteføljer denne uken. Shas krever å få innenriksministerstillingen, Israel Beiteinu vil ha en sikkerhetsminister fra sitt parti, mens Gil ønsker å kontrollere helsedepartementet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart