Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IDF-raid er kanskje ikke nok

Israel fryktet terror i den jødiske påskehøytiden, pesach, som startet onsdag i forrige uke. Mandag, da man hadde grunn til å håpe at høytiden skulle kunne avvikles uten angrep, slo Jihad-terroristene til i Tel Aviv. Jerusalem Posts militæranalytiker, Yaakov Katz, påpeker at IDF gjennomfører daglige arrestoperasjoner nord på Vestbredden for å knekke Islamsk Jihads terrornettverk. – På tross av dette er det ingen måte å lukke de palestinske områdene hermetisk, skriver han. Terroristen har sannsynligvis blitt smuglet inn gjennom en av åpningene i sikkerhetsbarrieren av en israeler som frakter palestinske arbeidere inn i Israel, skriver Katz. Den israelske journalisten påpeker at terror handler om penger. Iran, Syria og Hizbollah sender millioner av dollar til terrorgruppene på Vestbredden hver måned, i følge israelske tjenestemenn. IDFs sentralkommando har allerede begynt å gi sine infanteribatalsjoner økt spesialtrening i urban krigføring, som forberedelse til en eventuell storoperasjon på Vestbredden. – Vi kan ha nådd det punkt hvor mindre arrestoperasjoner ikke er tilstrekkelig for å stanse terroren, skriver Katz.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart