Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Mener økning av minstelønnen er uklokt

Enhver økning av minstelønnen vil bety alvorlige skader for sysselsettingen og øke arbeidsledigheten, særlig blant de lavest lønnede, hevder Stanley Fischer, guvernør i Israels Bank. – Jeg finner det vanskelig å forstå hvordan mennesker med sosial samvittighet kan støtte en økning i minstelønnen på dette tidspunktet. […] En slik økning vil snarere ramme først og fremst de fattige menneskene, som trenger jobben mer enn alt, og finner det vanskelig å skaffe seg nettopp det, sier han til Yedioth Aharonoth. Arbeiderpartiet har i regjeringsforhandlingene med Kadima presset på for å få til en økning av minstelønnen, fra dagens ca. 4.900 kroner i måneden, til ca. 6.600 kroner i måneden. Kadima har sagt seg villig til å inngå kompromiss, men partene har enda ikke kommet til noen endelig avtale.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart