Rekrutterer selvmordsterrorister i Storbritannia

Britiske muslimer blir rekruttert til selvmordsangrep mot Israel av en iransk organisasjon med støtte fra myndighetene i Teheran, skriver den britiske avisen The Guardian. Britiske statsborgere kan ta seg inn i Israel relativt lett på turistvisum, og "Komiteen for martyrenes minne og den globale islam kampanjen" er derfor interessert i å bruke dette våpenet. I 2003 ble tre israelere drept i en terroraksjon utført av britiske muslimer. – Det første målet er Israel. Det er vår slagmark. Alle jøder er vårt mål, enten de er militære eller sivile. Det er vårt land og de er på feil sted. Det er deres eget ansvar å tenke på deres egne familier og flytte bort fra slagmarken, sier Mohammad Samadi, en talsmann for den iranske organisasjonen. Samadi mener hver muslim i Europa utgjør en potensiell bombe. – Storbritannia og andre europeiske land har mange misfornøyde muslimer som er klar. Vi forstår mistenksomheten som Storbritannia, Amerika og andre vestlige land har mot sin muslimske befolkning. Vi fordømmer dem ikke for det, fordi vi tror hver eneste muslim har potensiale til å bli en bombe mot vesten, sier han. Men terroristene Samadi rekrutterer "vil ikke bli brukt mot britiske byer". – Med unntak av Israel angriper vi ikke sivile, sier han. Men Samadi legger til at Salman Rushdie også er et mål for dødsskvadronene han samler.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart