Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Rekrutterer selvmordsterrorister i Storbritannia

Britiske muslimer blir rekruttert til selvmordsangrep mot Israel av en iransk organisasjon med støtte fra myndighetene i Teheran, skriver den britiske avisen The Guardian. Britiske statsborgere kan ta seg inn i Israel relativt lett på turistvisum, og "Komiteen for martyrenes minne og den globale islam kampanjen" er derfor interessert i å bruke dette våpenet. I 2003 ble tre israelere drept i en terroraksjon utført av britiske muslimer. – Det første målet er Israel. Det er vår slagmark. Alle jøder er vårt mål, enten de er militære eller sivile. Det er vårt land og de er på feil sted. Det er deres eget ansvar å tenke på deres egne familier og flytte bort fra slagmarken, sier Mohammad Samadi, en talsmann for den iranske organisasjonen. Samadi mener hver muslim i Europa utgjør en potensiell bombe. – Storbritannia og andre europeiske land har mange misfornøyde muslimer som er klar. Vi forstår mistenksomheten som Storbritannia, Amerika og andre vestlige land har mot sin muslimske befolkning. Vi fordømmer dem ikke for det, fordi vi tror hver eneste muslim har potensiale til å bli en bombe mot vesten, sier han. Men terroristene Samadi rekrutterer "vil ikke bli brukt mot britiske byer". – Med unntak av Israel angriper vi ikke sivile, sier han. Men Samadi legger til at Salman Rushdie også er et mål for dødsskvadronene han samler.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart