Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Steng Ahmadinejad ute fra fotball-VM

Simon Wiesenthal Senteret (SWC) ba tirsdag den tyske regjeringen om å gjøre det klart at Irans president Mahmoud Ahmadinejads tilstedeværelse ikke er ønsket under fotball-VM til sommeren. Ahmadinejad har skapt mediestorm i lang tid, etter å ha uttalt at Holocaust er en myte og at Israel må slettes fra kartet. Han har enda ikke uttrykt noe ønske om å være tilstede under FIFAs verdensmesterskap, der Iran er et av 32 deltakerland. Den tyske regjeringen har på sin side sagt at det ville vært problematisk om han valgte å reise til landet, men at han er i sin fulle rett som alle andre statsledere under arrangementet. I et brev til utenriksminister Frank-Walter Steinmeier anmoder derfor SWC regjeringen om å stenge Ahmadinejad ute. – Etter hans fornektelse av Holocaust, hans ønske om "å utslette Israel fra kartet", hans oppmuntring til global terror og hans atomtrusler, burde president Ahmadinejad ikke være velkommen i Berlin, står det i brevet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart