Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Går til Høyesterett for sitt statsborgerskap

Fire Hamas-politikere vurderer å anke Israels beslutning om å frata dem deres statsborgerskap, fortalte den palestinske justisministeren Ahmed Khaldi onsdag. Parlamentsmedlemmene er Hamas-representanter fra Øst-Jerusalem. Tirsdag bestemte den israelske regjeringen å ta de israelske identitetskortene fra tre medlemmer av det palestinske parlamentet og et palestinsk regjeringsmedlem. Til nå har de kunnet ha permanent bosted i Jerusalem og bevegelsesfrihet i Israel. Men som svar på mandagens selvmordsbombe i Tel Aviv, ble de fratatt denne retten. Hamas har også nektet å fordømme angrepet og lagt press på PA-formann Mahmoud Abbas, for å få ham til å beklage sin kritikk. Onsdag møtte fire arabiske medlemmer i Knesset de fire Hamas-medlemmene, for å vise sin solidaritet med den nye palestinske regjeringen. – Disse menneskene bor i Øst-Jerusalem. Du kan ikke fjerne dem fra deres land, sa leder for National Arab List, Said Ibrahim Sarsoor. Justisminister Khaldi mener de fire Hamas-representantene har en god mulighet til å vinne saken i Høyesterett. – Israel kan ikke bevise at de har vært involvert i noen aktivitet som representerer lovbrudd, hevdet han. De fire arabiske Knesset-medlemmene får sterk kritikk over hele det politiske spektrum i Israel for sitt møte med Hamas-representantene.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart