Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Hizbollah må avvæpnes

Generalsekretær i FN, Kofi Annan, formante onsdag til avvæpning av Hizbollah og enighet om de endelige grensene mellom Libanon og Syria. Annans uttalelse kom etter at han fikk presentert den tredje halvårsrapporten angående implementeringen av FNs resolusjon 1559. Resolusjonen krevde avvæpning av terrorgrupper i Libanon og tilbaketrekning av utenlandske styrker. Den siste rapporten anklager Iran og Syria for å fortsette sitt engasjement i Libanon og forhindre avvæpningen av Hizbollah. FNs spesialutsending Terje Rød Larsen understreker at samarbeid fra alle involverte parter er nødvendig, "inkludert Syria og Iran." Nå som den syriske okkupanten er ute av landet, ønsker Larsen fokus på resolusjonens andre krav, nemlig avvæpningen av terrorgrupper. Hizbollah skal, i følge rapporten, ha holdt ved like sin kontakt med både Syria og Iran, på tross av Sikkerhetsrådets bestemmelse. Et og et halvt år etter at resolusjonen ble vedtatt, har man ikke observert noen endring i Hizbollahs kapasitet eller handlingsrom.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart