Reagerer på Hamas-uttalelser

Den tyrkiske utenriksministeren Abdullah Gul kritiserte Hamas-regjeringen onsdag, fordi de har nektet å fordømme mandagens terrorangrep i Tel Aviv. Angrepet som skjedde utenfor en fast-food restaurant tok livet av ni personer og såret titalls av andre. – Den palestinske regjeringen burde ha fordømt det siste angrepet i Israel. Om de hadde fordømt det, ville det vært en god mulighet for å få en løsning, uttalte Gul på TV-kanalen CNN-Turk. Tyrkia ble tidligere i år kritisert da de inviterte en Hamas-leder i eksil til møter i landets hovedstad Ankara. Hamas vant det palestinske parlamentsvalget i januar, men står på USAs og EUs liste over terrororganisasjoner. – Resultatet er det samme enten blodet som blir spilt er fra en muslim eller en jøde. Vi arbeider for å stanse dette. Er det galt?, spurte Gul.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart