Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Ansetter terrorist som sikkerhetssjef

Hamas har gitt en ettersøkt terrorist en sentral stilling i administrasjonen som kontrollerer de palestinske sikkerhetsstyrkene. Bush-administrasjonen reagerte torsdag kraftig på ansettelsen av PRC-leder Jamal Abu Samhadana som ny generaldirektør i PAs sikkerhetsdepartement. Samhadana er ettersøkt av de israelske myndighetene, mistenkt for å være involvert i angrepet på en amerikansk konvoi på Gaza-stripen oktober 2003, hvor tre mennesker mistet livet, skriver Ha’aretz. Han skal også være involvert i en rekke andre angrep. Talsmann for det amerikanske utenriksdepartementet, Sean McCormack, fordømmer avgjørelsen og sier det viser "den sanne natur og den sanne taktikk til Hamas-regjeringen." McCormack legger til at USA fortsatt holder PA ansvarlig for å stanse den palestinske terroren. Enkelte palestinske ledere fyrer opp under nasjonalismen hos palestinerne, men forhindrer også prosessen frem mot etableringen av en palestinsk stat og en bedre fremtid for folket sitt, påpeker den amerikanske talsmannen. Politiske kilder i Jerusalem fordømmer også ansettelsen og har notert seg at den representerer "en pågående trend fra Hamas-regjeringens side": Personer knyttet til terrorvirksomhet får nøkkelposisjoner i de palestinske myndighetene. Sikkerhetskilder sier til Yedioth Aharonoth at ansettelsen av Samhadana også kan bli sett på som en del av en intern maktkamp innen de palestinske myndighetene. – Ansettelsen av et hvilket som helst navn knyttet til terror, er ingen overraskelse, legger han til. Samhadana selv varsler at hans departement vil samordne de væpnede palestinske gruppene i "motstandskampen".


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart