To drept, 29 såret

To mennesker ble drept og 29 andre ble såret i en trafikkulykke på hovedveien mellom Jerusalem og Modi’in torsdag ettermiddag. Flere mennesker ble fanget inne i bilvrakene. Ulykken skjedde i nærheten av en bensinstasjon og inkluderte en buss, en lastebil og tre personbiler. De fleste av de sårede ble brakt til sykehus med lettere skader, mens tre hadde moderate skader. – Dette er en meget alvorlig bilulykke og en veldig kompleks redningsaksjon, sier formann for brannmennene i Judea og Samaria, Amnon Amir, til Yedioth Aharonoth. – Vi reddet fire mennesker som var fanget inne i kjøretøyene. Dessverre var to av dem allerede døde, mens de to andre var såret. Hendelsen kunne endt så utrolig mye verre enn dette, mener Amir. Veien, som ofte er preget av veldig tung trafikk på dette tidspunktet av døgnet, ble midlertidig sperret i begge kjøreretningene. Dette førte til en enorm trafikkork.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart