EUs pengefrys er «urettferdig»

EUs stans i den direkte bistanden til den palestinske regjeringen er "urettferdig". Det hevder PA-leder Mahmoud Abbas i et intervju med den franske avisen Le Monde, publisert fredag. Abbas sier han vil forklare sitt standpunkt under hans besøk til Norge, Tyrkia og Frankrike neste uke, "så palestinerne ikke skal bli straffet av den økonomiske blokaden". – Dersom europeiske land ikke ønsker kontakt med den palestinske regjeringen, finnes det andre måter å opprettholde bistanden på, som er ment for det palestinske folk, sa Abbas og foreslo kanalisering av pengene gjennom hans eget kontor som et tiltak. Hamas, som vant det palestinske parlamentsvalget 25. januar i år, står på EUs liste over terrororganisasjoner. Dette betyr at offisielle representanter for unionen ikke har lov til å ha kontakt med gruppen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart