Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Inviterer Olmert til Egypt

Egypts president Hosni Mubarak har invitert statsminister Ehud Olmert til Egypt på offisielt besøk, kunne statsministerens kontor fortelle fredag. Dato for møtet vil bli satt neste uke. Mubarak overrakte innbydelsen i en telefonsamtale med Olmert, fra sitt kontor i Kairo. Møtet vil bli det første mellom israelske og egyptiske ledere siden februar 2005, da Mubarak meklet frem en våpenhvileavtale mellom Israel og palestinerne, fra sitt feriested i Sharm el-Sheikh. Torsdag kunne Egypts utenriksminister Ahmed Aboul Gheit fortelle at Kairo prøver å få i stand et møte mellom Olmert og PA-formann Mahmoud Abbas, for å fortsette fredssamtalene, informerer Jerusalem Post.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart