Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Legger ned veto mot Samhadana-ansettelsen

Én dag etter ansettelsen av PRC-leder Jamal Abu Samhadana som ny generaldirektør i PAs innenriksdepartement, har PA-formann Mahmoud Abbas valgt å legge ned veto mot avgjørelsen. Samhadana står på andre plass på listen over Israels mest ettersøkte palestinske terrorister. Avgjørelsen kommer etter sterk kritikk fra den amerikanske og israelske regjeringen. PRC-lederen har nemlig lenge vært ettersøkt av israelske styrker, ettersom han er mistenkt for å ha deltatt i terroraksjonen mot en amerikansk konvoi på Gaza i 2003. Tre mennesker mistet livet i angrepet. Abbas’ begrunnelse for avgjørelsen, er i følge en av hans nærmeste medarbeidere, at ansettelsen bryter med palestinsk lovverk, sier han til Reuters. Hamas har imidlertid et annet syn på saken, og nekter å kansellere ansettelsen: – Avgjørelsen vi tok var i overenstemmelse med grunnleggende rett, sier talsmann for organisasjonen, Ghazi Hamad. Samhadanas stilling gir ham kontroll over de palestinske sikkerhetsstyrkene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart