Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Syria beordret terrorangrep i Tel Aviv

– Selvmordsbomben i Tel Aviv var beordret direkte fra Damaskus, sa statsminister Ehud Olmert til en delegasjon fra det amerikanske senatet mandag. – Ordrene om å gjennomføre det siste angrepet ved den gamle sentralbusstasjoen i Tel Aviv kom fra Damaskus. En rapport om gjennomføringen ble sendt tilbake, hevdet han. Olmert samtalte med senatorene om situasjonen i de palestinske myndighetene. Kadima-lederen hevdet Hamas viste sitt sanne ansikt, da de ansatte PRCs Jamal Abu Samhadana som ny generaldirektør i PAs sikkerhetsdepartement. Den ettersøkte terroristen har dermed ansvaret for de palestinske sikkerhetsstyrkene. – Israel foretrekker å komme til en avtale med palestinerne. Det er vårt ønske og vår intensjon, men vi vil ikke vente på dem for alltid. Om den nåværende situasjonen fortsetter, må Israel ensidig bestemme de permanente grensene, og palestinerne vil tape mye på det, sa Olmert. De amerikanske senatorene er på besøk i Israel for å få førstehåndsinformasjon om Israels sikkerhetsbehov, ettersom senatet snart skal fastsette bistandsbeløpet til Israels forsvarsbudsjett. USA har gitt Israel slike beløper årlig, siden landet ble opprettet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart