Utelukker Iran-sanksjoner

Russland fortsetter sin linje med henhold til Irans atomprogram, i sterk kontrast til USAs ønske. Fredag uttalte Moskva at det er alt for tidlig å begynne å tale om sanksjoner mot Teheran-regjeringen, i følge nyhetsbyrået ITAR-Tass. – En kan tale om sanksjoner kun etter at det dukker opp konkrete fakta, som beviser at Iran ikke utelukkende engasjerer seg i fredelig atomvirksomhet, sa utenriksdepartementets talsmann Mikhail Kamynin. – Makt og sanksjoner alene kan ikke fjerne verdenssamfunnets bekymringer overfor Irans atomprogram, hevdet Kamynin. Regjeringene i USA og Storbritannia sier at dersom ikke Iran overholder FNs frist på 28. april for å stanse anrikningen, vil de prøve å stable på beina en resolusjon for å tvinge dem.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart