Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Utelukker Iran-sanksjoner

Russland fortsetter sin linje med henhold til Irans atomprogram, i sterk kontrast til USAs ønske. Fredag uttalte Moskva at det er alt for tidlig å begynne å tale om sanksjoner mot Teheran-regjeringen, i følge nyhetsbyrået ITAR-Tass. – En kan tale om sanksjoner kun etter at det dukker opp konkrete fakta, som beviser at Iran ikke utelukkende engasjerer seg i fredelig atomvirksomhet, sa utenriksdepartementets talsmann Mikhail Kamynin. – Makt og sanksjoner alene kan ikke fjerne verdenssamfunnets bekymringer overfor Irans atomprogram, hevdet Kamynin. Regjeringene i USA og Storbritannia sier at dersom ikke Iran overholder FNs frist på 28. april for å stanse anrikningen, vil de prøve å stable på beina en resolusjon for å tvinge dem.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart