I samtaler med statsminister Olmert

Forsvarsminister Shaul Mofaz møtte statsminister Ehud Olmert søndag for å samtale om hans rolle i den nye regjeringen. I går ble det nemlig klart at forsvarsministerposten tilfaller Arbeiderpartiet i den nye koalisjonsregjeringen. Begge beskrev møtet som "vanskelig." Mofaz spurte om å få lov til å beholde forsvarsporteføljen, eller å bli gitt finans-, eller utenriksministerstillingen. Utenriksministerposten vil imidlertid forbli under kontroll av Tzipi Livni, som også får visestatsministerstillingen, i følge Yedioth Aharonoth. Finansporteføljen vil også bli kontrollert av Kadima-partiet, men det er usikkert hvem som får stillingen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart