Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel må oppgi sine atomvåpen

Jordans kong Abdullah er interessert i et Midtøsten uten atomvåpen. Han ber det internasjonale samfunnet legge press på Israel for å få dem til å oppgi sine atomvåpen. – For at det skal bli fred i regionen må Israel avvæpnes for sine atomvåpen, sier han i intervju med en spansk avis. Samtidig avslører kong Abdullah at han forstår hvorfor Israel må ha atomvåpen. – Hvis det er fred, vil ikke Israel ha bruk for atomvåpen. Hvis den israelsk-palestinske konflikt blir løst, vil den arabisk-israelske konflikt også være løst, la han til. Israels atomvåpen inngår i avskrekkingspolitikken overfor fiendtlige naboland som Syria og Iran. Den arabiske verden var svært fiendtlig mot Israel også før Israel tok militær kontroll over Gaza-stripen og Vestbredden i 1967.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart