Raketter mot Tel Aviv innen 48 timer

Al-Aqsa Martyrbrigaders kommandør Abu Udai sa søndag at terrorgruppen "vil avfyre en kryssild av Grad-raketter mot Tel Aviv innen 48 timer." Kommentaren kommer etter drapet på to terrormistenkte fra organisasjonen i Betlehem tidligere på dagen. Operasjonen ble gjennomført av grensesoldater i IDF. – De kommende timene vil vise seriøsiteten i gruppens intensjoner, og starten på forberedelsene til å angripe Tel Aviv med en Grad-rakett fra Vestbredden, sier Udai. "Vi gjør det klart for våre okkupanter: vår respons vil bli ødeleggende og israelerne vil angre sine forbrytelser." Etter attentatet fortalte Udai at en av de drepte, 27 år gamle Ahmad Musleh, var blant heltene i organisasjonen, men at han ikke var en viktig leder, slik Israel prøvde å beskrive ham. – Israel glorifiserer de tapre shahidenes (martyrenes) status, i et forsøk på å rettferdiggjøre sin forbrytelse. Musleh’s blod har ikke blitt spilt forgjeves og vi vil fortsette med å forfølge fienden hvor enn den er, sier han.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart