Truer med å oppløse Hamas-regjeringen

– Loven gir meg en klar og absolutt myndighet til å oppløse regjeringen, men jeg ønsker ikke å gjøre bruk av denne retten. Alle bør imidlertid vite at jeg kan gjøre det med støtte i lovverket, sa PA-formann Mahmoud Abbas i et tv-intervju mandag. – Hamas må etablere kommunikasjon med Israel, mener Abbas. Han frykter at mangelen på internasjonal støtte vil kunne føre til sult i de palestinske områdene i løpet av kort tid. En sentral person i Hamas svarer med å rette trussler den andre veien. – Vi vil ikke gi fra oss makten i stillhet. (…) Vi vil ikke delta i noen nye valg, men gå under bakken og ikke være forpliktet på noen slags våpenhviler. Dersom vi blir fratatt makten vil det ha en høy pris for alle, gjengir Ha’aretz.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart