Anklager Hamas for planlagt terrorangrep

Hamas er under press fra PA-formann Mahmoud Abbas, som truer med å oppløse den nyvalgte regjeringen. Tirsdag møtte det nye regjeringspartiet ny motgang. Jordan anklager Hamas-medlemmer de arresterte forrige uke, for å planlegge angrep på offentlige steder og mot fremtredende personligheter i det lille kongeriket. De mistenkte, som først ble arrestert for våpensmugling, var i siste del av planleggingsfasen av et terrorangrep da de ble tatt, i følge regjeringstalsmann Nasser Judeh. – De mottok instruksjoner fra Hamas-ledere, spesielt en leder fra den militære vingen av Hamas-bevegelsen, som for øyeblikket er i Syria, sier Judeh. Hamas-talsmann Sami Abu Zuhri kaller anklagene "totalt falske og grunnløse", og hevder Jordans forsøk på å oppmuntring til hat mot Hamas vil slå tilbake på dem selv, skriver Jerusalem Post. – Dette vil ikke isolere Hamas, men bidra til å isolere dem som er involvert i utøving av press mot oss, hevder han.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart