Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Anklager Hamas for planlagt terrorangrep

Hamas er under press fra PA-formann Mahmoud Abbas, som truer med å oppløse den nyvalgte regjeringen. Tirsdag møtte det nye regjeringspartiet ny motgang. Jordan anklager Hamas-medlemmer de arresterte forrige uke, for å planlegge angrep på offentlige steder og mot fremtredende personligheter i det lille kongeriket. De mistenkte, som først ble arrestert for våpensmugling, var i siste del av planleggingsfasen av et terrorangrep da de ble tatt, i følge regjeringstalsmann Nasser Judeh. – De mottok instruksjoner fra Hamas-ledere, spesielt en leder fra den militære vingen av Hamas-bevegelsen, som for øyeblikket er i Syria, sier Judeh. Hamas-talsmann Sami Abu Zuhri kaller anklagene "totalt falske og grunnløse", og hevder Jordans forsøk på å oppmuntring til hat mot Hamas vil slå tilbake på dem selv, skriver Jerusalem Post. – Dette vil ikke isolere Hamas, men bidra til å isolere dem som er involvert i utøving av press mot oss, hevder han.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart