Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Avviser forslag fra Abbas om forhandlingsmøte

PA-formann Mahmoud Abbas foreslo et internasjonalt toppmøte for fredsforhandlinger mellom palestinerne og Israel under sitt besøk i Norge onsdag. Forslaget blir kontant avvist i Jerusalem. – Det vil ikke bli noen forhandlinger før PA slår ned på terror, sier en talsmann for statsminister Ehud Olmert. – Et forhandlingsmøte er del av veikartets andre fase. Abbas har gjentatte ganger prøvd å gå utenom veikartets første fase, hvor palestinerne er forpliktet til å stanse terror, utdypet Asaf Shariv. Mahmoud Abbas mener han fremdeles har rett til å forhandle med Israel på vegne av det palestinske folket. – Hamas-regjeringen er ikke en hindring for forhandlinger, sa Abbas i Oslo.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart