Avviser forslag fra Abbas om forhandlingsmøte

PA-formann Mahmoud Abbas foreslo et internasjonalt toppmøte for fredsforhandlinger mellom palestinerne og Israel under sitt besøk i Norge onsdag. Forslaget blir kontant avvist i Jerusalem. – Det vil ikke bli noen forhandlinger før PA slår ned på terror, sier en talsmann for statsminister Ehud Olmert. – Et forhandlingsmøte er del av veikartets andre fase. Abbas har gjentatte ganger prøvd å gå utenom veikartets første fase, hvor palestinerne er forpliktet til å stanse terror, utdypet Asaf Shariv. Mahmoud Abbas mener han fremdeles har rett til å forhandle med Israel på vegne av det palestinske folket. – Hamas-regjeringen er ikke en hindring for forhandlinger, sa Abbas i Oslo.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart