Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Dobbelt terrorangrep

To egyptere og to utlendinger ble skadet i et dobbelt selvmordsangrep nord på Sinai-halvøya onsdag, melder internasjonale medier. Angrepene, som fant sted med ca. 35 minutters mellomrom, ser ut til å være rettet mot den internasjonale observatørstyrken. I følge det norske forsvaret ble den norske observatøren som var like ved den første eksplosjonen ikke skadet. Egyptiske myndigheter mener det er beduiner som står bak angrepene, både dagens og mandagens terrorangrep. – Det er ikke al-Qaida som står bak, sier en tjenestemann ved innenriksdepartementet til Jerusalem Post. Mer informasjon om angrepet: Debattforumet Porten Dagbladet Dagsavisen


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart