Dobbelt terrorangrep

To egyptere og to utlendinger ble skadet i et dobbelt selvmordsangrep nord på Sinai-halvøya onsdag, melder internasjonale medier. Angrepene, som fant sted med ca. 35 minutters mellomrom, ser ut til å være rettet mot den internasjonale observatørstyrken. I følge det norske forsvaret ble den norske observatøren som var like ved den første eksplosjonen ikke skadet. Egyptiske myndigheter mener det er beduiner som står bak angrepene, både dagens og mandagens terrorangrep. – Det er ikke al-Qaida som står bak, sier en tjenestemann ved innenriksdepartementet til Jerusalem Post. Mer informasjon om angrepet: Debattforumet Porten Dagbladet Dagsavisen

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart