Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel kan spionere på Irans atomprogram

Den suksessfulle oppskytningen av Israels siste spionsatellitt er en "stor begivenhet" og viser at Israel bare har seg selv å stole på når det gjelder å forsvare den jødiske stat. Det hevder Israels forsvarsminister Shaul Mofaz. – Dette er en stor begivenhet for forsvarsvirksomheten, forsvarsindustrien og staten Israel. Satellitten vil gi muligheter til å samle etterretning av høy kvalitet langt borte fra landets grenser, sa Mofaz. – Staten Israel beviser igjen at den stoler først og fremst på seg selv i forsvaret av sine innbyggere, og arbeider hele tiden for å forbedre mulighetene og utvikle avanserte systemer for å svare på truslene rundt oss, uttrykte han. Israel skjøt opp raketten for å kunne spionere på Irans atomprogram, sa en leder i det israelske forsvaret til Yedioth Aharonoth tidligere på dagen. Irans president Mahmoud Ahmadinejad står fast på sitt håp om at alle jødene skal bli "jaget på sjøen". Selv om oppskytningen var vellykket vil det ta tid å fastslå om satellitten vil bli operativ.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart