Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Iran kan også bli ødelagt

Israels visestatsminister Shimon Peres tok mandag til motmæle mot truslene fra Irans president Mahmoud Ahmadinejad. "Irans president burde huske på at også Iran kan bli utslettet fra kartet, truet Peres i følge Yedioth Aharonoth. Han anklager den islamske republikken for å spotte det internasjonale samfunnets forsøk på å løse krisen rundt Irans atomreaktorer, og hevder FNs troverdighet nå står på spill. – Om det avgjørende øyeblikket kommer og de ikke er i stand til å skape eller å gjennomføre en politisk løsning… […] Da setter de hele sin eksistens som en viktig verdensorganisasjon i fare, sier Peres om FN. Han frykter et våpenkappløp, dersom Iran får produsert atomvåpen. – Om Iran blir en atomnasjon, vil mange andre land følge kort etter. Og enhver som vil skape en konflikt vil produsere en bombe. Til slutt vil noen bomber komme i hendene på terrorister, mener han.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart