Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Sjokkerende mord av druserkvinne

En 25 år gammel kvinne fra den nordlige landsbyen Rama rett utenfor Karmiel, ble stukket ned og drept onsdag ettermiddag av én eller begge av foreldrene sine. Politiet hevder drapet var et æresdrap i en drusisk familie. Kvinnen skal ha skadet familiens ære, ved å være involvert i ulovlige seksuelle aktiviteter. Offerets far ringte umiddelbart politiet og innrømmet drapet på sin datter. Men under avhøringen anklaget begge foreldrene hverandre for ugjerningen. Kvinnens lik ble funnet på et åpent jorde øst for kibbutzen Ayelet HaShahar, fullt av tydelige stikkskader. Da foreldrene ble varetektsfengslet, var klærne deres fulle av blodspor.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart