Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Takker nei til gjenvalg

PA-formann Mahmoud Abbas har uttalt i et TV-intervju at han ikke kommer til å delta i en ny valgkamp for å prøve å sikre sin andre periode som PAs øverste leder. Abbas ble leder for de palestinske myndighetene i januar 2005, etter Yassir Arafats død på et sykehus i Frankrike to måneder tidligere. Siden den gang har han vært låst i en maktkamp med den islamistiske bevegelsen Hamas, som nå har flertall i den palestinske nasjonalforsamlingen. Hans egen organisasjon Fatah, gikk på et sviende nederlag i valgkampen, både på Vestbredden og på Gaza-stripen. – Andre burde få en sjanse, sa han. Det er tid for at neste generasjon, "barna og barnebarna", tar over makten.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart