Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Vil nekte Hamas visum

Den svenske regjeringen erklærte onsdag at de vil nekte Hamas-diplomater innreisevisum til landet, etter intenst diplomatisk press fra Israel og andre land. Den svenske statsministeren Göran Pärsson sier landet ikke er interessert i å ha besøk av representanter fra den palestinske regjeringen, og at det ville stride mot avtaler som Sverige har inngått med andre europeiske land, skriver Jerusalem Post. Flere Hamas-representanter hadde planlagt å reise til Sverige, som et ledd i en større reise rundt i Europa. Frankrike har også nektet innreisepass for medlemmer av terrororganisasjonen, men de er ventet å delta på et arrangement i Norge. I tillegg er de invitert til å delta på 17.mai-feiringen i Stavanger. Den norske regjeringen har enda ikke avklart om de vil gi visum til Hamas-lederne.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart