Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ahmadinejad er en psykopat

Statsminister Ehud Olmert betegnet Irans president Mahmoud Ahmadinejad som en "psykopat", som "snakker som Hitler," i et intervju publisert i den tyske tabloidavisen Bild lørdag. Iran kommer aldri til å komme i besittelse av atomvåpen, hevdet Olmert. "Vesten, under ledelse av USA, vil sikre at Iran ikke under noen omstendigheter kommer i besittelse av ukonvensjonelle våpen. USAs president er en veldig tapper mann som forstår det veldig godt," sier han til avisen. – Vi står overfor en psykopat av verste sort […] Gud forby at denne mannen noen gang kommer i besittelse av atomvåpen, sa Olmert. Ahmadinejad har flere ganger hevdet at Holocaust er en overdrivelse, og at "zioniststaten" Israel burde blitt flyttet til europeisk territorium, eller "utslettes fra kartet".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart