Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

BBC bør bruke ordet terrorisme

Det statlige britiske mediekonsernet BBC gir ikke "konsekvent et fullt og rettferdig bilde" av Midtøsten-konflikten. Dette hevder en britisk rapport som ble offentliggjort tirsdag. Rapporten ble bestilt av BBC selv, for å etterforske anklager om skjevhet i deres mediedekning. Fem uavhengige personer fremarbeidet resultatet. – Kort forklart fant vi ut at BBCs produksjon ikke konsekvent gir et fullt og rettferdig bilde av konflikten. I noen tilfeller er bildet ufullstendig, og på den måten villedende, hevder rapporten. Totalt sett, mener personene bak rapporten, finnes det sterkere beviser for pro-israelske skjevheter, enn pro-palestinske. Likevel finnes det ikke beviser for at BBC gjennomfører en systematisk skjev dekning av konflikten, men konsernet blir oppfordret til å kalle terrorister for terrorister, når dette passer seg. – Vi mener BBC burde få orden på språket. Vi synes de burde kalle terrorhandlinger for "terror", lyder kritikken.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart