Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Går med i Ehud Olmerts nye regjering

I et møte mellom statsminister Ehud Olmert og Shas-leder Eli Yishai fikk partene ryddet opp i uenighetene som skilte partiene i regjeringsforhandlingene. Dermed blir Shas en del av den nye Kadima-ledede koalisjonsregjeringen i Israel, melder Jerusalem Post. I løpet av samtalen ble det bestemt at Shas vil motta fire ministere: Handel- og industri-,og kommunikasjonsporteføljene, samt ministeriet for religiøse saker og en minister uten portefølje. I tillegg har Shas oppnådd et viktig mål på den økonomiske siden. Totalt vil partiet få 2,56 milliarder kroner som skal disponeres på sine porteføljer. Partene har også blitt enige om at man ikke skal innføre endringer i ekteskapslovgivningen ved å innføre borgerlige seremonier, uten at alle partene i koalisjonen sier seg enig.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart