Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Klarte ikke å vinne Euroleague for 3. gang

CSKA Moskva trakk det lengste strået i Euroleague-finalen i basketball 2006. Kampen, som gikk i Praha søndag kveld, endte 73-69 i favør for russerne over israelerne. Maccabi Tel Aviv maktet ikke å bli det første laget til å vinne cupen tre år på rad, informerer Ha’aretz. Etter å ha tapt andre omgang prøvde Tel Aviv å ta igjen CSKA ved å sette inn et ekstra gir. De kjempet til siste minutt, men klarte ikke å ta igjen russerne, som var fast bestemt på å overvinne de regjerende mestrene. Selv ikke de 9.000 israelske tilskuerne klarte å heie laget sitt frem til en seier. Etter Maccabis tap ringte statsminister Ehud Olmert personlig til trener Pini Gershon, for å takke ham for innsatsen og oppmuntre ham. Olmert er kjent for å være svært interessert i sport.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart