Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Venter ikke store endringer i finanspolitikk

Israelske eksperter regner ikke med de store endringene i finanspolitikken, etter at det har blitt avslørt at Avraham Hirchson skal bli den neste finansministeren. – Hirchson var en fornuftig turistminister og tilhører dem som tror på markedet og vet hvordan økonomien fungerer, sier leder for Israel Institute for Economic Social Research, Roby Nathanson. Den største forskjellen vil bli et sterkere fokus på velferdssaker, enn hva som ble akseptert mens Benjamin Netanyahu (Likud) var finansminister, hevder han. Dette kan man blant annet se ved at Kadima har vært villig til å inngå kompromiss med koalisjonspartene rundt saker som minstelønn, barnebidrag og pensjonsutbetalinger. Grunnet et overskudd i 2006-budsjettet på over 14 milliarder kroner, tror ikke Nathanson det vil bli noe problem for regjeringen å avsette 3,9 milliarder til sosiale saker, uten å påvirke rammeverket. – Det vil bli noen interne endringer i prioritet, men vi venter ingen endringer i finanspolitikken, industrielle relasjoner eller i budsjettet, legger han til. Partiene som til nå har kommet til enighet med Kadima om regjeringsdeltakelse er Ap, Shas og Pensjonistpartiet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart