Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kun to år igjen å skape fred på

Jordans kong Abdullah mener det kun er to år igjen for å kunne skape fred mellom israelere og palestinere. Midtøsten-konflikten er inne i en avgjørende fase, uttrykker han i et intervju med Al-Arabiya. – Alle må huske på at tiden vi har til rådighet for å skape en fredsavtale er rundt to år. Dersom vi ikke har fått til en avtale innen den tid, frykter jeg det ikke vil være mer igjen for palestinerne å forhandle om, sa kong Abdullah. Israels statsminister Ehud Olmert har uttalt at han ønsker å danne de endelige grensene for Israel innen år 2010. Siden det ikke eksisterer en forhandlingspartner på palestinsk side, ønsker Israel å bevare og utvide de største bosetningene på Vestbredden, mens mindre og isolerte bosetninger blir evakuert. – Vi er bekymret for hva som skjer, både når det gjelder Jerusalem og bosetninger. Etableringen av en levedyktig palestinsk stat er hovedmålet for oss og en legitim rett for palestinerne, sa den jordanske kongen. I sin appell til Hamas tok han ikke et oppgjør med terrororganisasjonens fornektelse av staten Israel. Likevel ba ham dem om å legge seg på en mer pragmatisk linje.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart