Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Offisielt regjeringsskifte søndag

Søndag var det offisielt regjeringsskifte i Israel. De tidligere ministrene gav nøklene og kontorene sine over til etterfølgerne. På forsvarsministerens kontor påpekte avtroppede forsvarsminister Shaul Mofaz at terroren er redusert med 90 prosent under hans lederskap. Han ba samtidig den nye forsvarsministeren Amir Peretz om å fortsette å redusere antall terrorangrep. – Jeg vil takke Skaperen som har gitt meg muligheten til å være en del av dette systemet, sa Mofaz i det han gav fra seg departementet han har kontrollert i over fem år. Samtidig tror han Amir Peretz har evne til å lede de israelske forsvarsstyrkene med "klokskap, ansvarlighet og med sindighet," når han nå blir betrodd "et av [Israels] mest sensitive, komplekse og viktige systemer." Peretz visste å skryte tilbake og uttalte at han så på Mofaz som "en offiser og en gentleman, en leder og mest av alt en mann." I sin første offisielle uttalelse etter å ha mottatt forsvarsministerposten, insisterte han på at palestinerne må avstå fra terror og bekjempe vold. "Dere vil ikke oppnå deres mål med terror," sa Peretz.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart