Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tårer falt da Olmert tok over statsministerkontoret

Statsminister Ehud Olmert har tatt over kontoret til tidligere statsminister Ariel Sharon i Jerusalem. Sharons stab fikk et hardt møte med virkeligheten, da de forsto at deres tidligere sjef har blitt skiftet ut. – Det var smerte i brystet og en følelse av å ha mistet noe. Vi hadde en tåre i øyekroken, sa en av Sharons medarbeidere for å beskrive følelsen da hun så Olmert ta over statsministerstolen. "Jeg kunne ikke tro det. Vi var bekymret for at denne dagen skulle komme: Her er en ny statsminister og Arik er ikke her, ikke engang til å si farvel." – Det er ikke tvil om at dette var et vanskelig øyeblikk, sier regjeringssekretær Yisrael Meimon. – I flere år er du vant til å se Arik her, med hans tykke fremtoning, hans latter, varme og dype omtanke for oss alle. Plutselig er det en ny mann her, en ny statsminister. Det vanskeligste er det faktum at Arik ligger der [på sykehuset], svevende mellom liv og død og vi kan ikke engang si farvel til ham. Det er ikke tvil om at dette er den vanskeligste dagen siden Arik havnet på sykehus, sier en kvinnelig medarbeider.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart