Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vil gi bistand til palestinerne

"Midtøsten-kvartetten" gikk tirsdag inn for å gi bistand til palestinerne i en prøveperiode. Den humanitære situasjonen i de palestinske områdene blir stadig forverret etter at internasjonal støtte ble strammet inn etter Hamas-seieren. Kvartetten, som består av USA, Russland, EU og FN, gav ut et pressemelding som indikerte at de har gått med på en tre måneders prøveperiode, skriver Yedioth Aharonoth. – Amerikanerne er bekymret for den nye situasjonen i PA, men er selvfølgelig ikke interessert i å se palestinerne lide, sa utenriksminister Condoleezza Rice før møtet. Hun la imidlertid til at ingen har interesse av å støtte en regjering, som finner tid til å feire selvmordsbomben i Tel Aviv. En kilde hevder amerikanerne stadig nærmer seg synet til de andre medlemmene i Kvartetten, om å opprette et midlertidig internasjonalt organ for å overføre pengene til den palestinske befolkningen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart