Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Avsto fra å gi sine stemmer til statsbudsjettet

Knesset godkjente statsbudsjettet for 2006, med en margin på 62 mot 47 stemmer. Budsjettet passerte dermed den første av i alt tre høringer det må gjennom, før det blir endelig godkjent. Fire Arbeiderparti-medlemmer avstod fra å stemme, i protest mot en medregnet økning av brødprisene på sju prosent, informerer Jerusalem Post. Tidligere på dagen holdt statsminister Ehud Olmert et møte med lederne for de andre koalisjonspartiene. Han krevde "fraksjonsdisiplin" hos partnerne, for å sikre at alle regjeringens Knesset-medlemmer ville stemme for budsjettet. Finansminister Abraham Hirchson har lovet å møte de fire representantene over de neste ukene, for å diskutere deres krav.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart