Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel vil overføre humanitær hjelp

Den israelske regjeringen vil overføre deler av skatteutbyttet den har samlet inn på vegne av palestinerne til humanitære prosjekter i de palestinske områdene, skriver Yedioth Aharonoth. Midlene vil bli kanalisert gjennom en ny overføringsordning som den internasjonale "Midtøsten-kvartetten" valgte å gå inn for tirsdag. Den går blant annet ut på å opprette et uavhengig, midlertidig organ, som kan overføre penger til humanitære prosjekter. Nyheten ble annonsert av utenriksminister Tzipi Livni onsdag ettermiddag. Hun legger ikke skjul på at Israels avgjørelse er et resultat av sterkt internasjonalt press. – Vi er villige til å la disse midlene gå direkte til humanitære formål som medisiner og helsetjenester. Israel vil ikke tillate at disse pengene blir brukt til å betale lønninger [til PA-ansatte], sa Livni. Avgjørelsen om å utsette overføringen av skattepengene til palestinerne, ble tatt i et regjeringsmøte 19. februar i år. Grunnen var at man ville presse den nye Hamas-regjeringen til å avstå fra vold og terror, samt anerkjenne Israel som stat.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart