Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vil be USA handle mot Iran

Statsminister Ehud Olmert skal om to uker avsted til Washington for å møte president George W. Bush. De to lederne er ventet å formulere en felles erklæring rundt Irans atomprogram og Hamas’ lederskap i PA. I tillegg vil Olmert forhøre seg om administrasjonens syn på en israelsk tilbaketrekning fra Vestbredden, i følge Yedioth Aharonoth. Onsdag møtte statsministeren med forsvarsminister Amir Peretz, utenriksminister Tzipi Livni og forsvarsledelsen, for å diskutere møtet med Bush. Statsbesøket i USA vil vare over fire dager. Dag to skal Olmert møte utenriksminister Condoleezza Rice og forsvarsminister Donald Rumsfeld. Den tredje dagen møter han president George W. Bush i Det hvite hus. Siste dagen skal Olmert blant annet holde en tale for Kongressen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart