Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Advarer mot terror-tsunami

– Midtøsten står foran en "global Jihad-tsunami, frykter tidligere sjef for IDFs militære etterretning, Aharon Zeevi-Farkash. Han er også veldig bekymret for trusselen fra Iran. – Det er antatt at Iran vil få raketter som har rekkevidde på 5.000 kilometer. Dermed kan de nå hele Europa, sier Farkash. Den pensjonerte generalmajoren ser også for seg et mulig scenario med en "klassisk" krig langs Israels nordgrense, mot Syria og terrororganisasjonen Hizbollah i Libanon. Farkash er bekymret for Internetts spredning i den arabiske verden. – Dette gjør hvem som helst i stand til å lære hvordan man lager bomber. Man kan også lære seg andre terrorteknikker, forklarer han.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart