Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Olmert viser Peretz hvem som er sjefen

Statsminister Ehud Olmert unnlot søndag å ta opp et forslag fra forsvarsminister Amir Peretz i regjeringsmøtet. Peretz har foreslått å overføre 67,5 millioner kroner i bistand til palestinerne. Beslutningen om å fjerne saken fra dagsorden ble, etter det Yedioth Aharonoth erfarer, tatt under et møte mellom Peretz og statsminister Ehud Olmert torsdag. Peretz hadde på dette tidspunktet sagt at Olmert burde møte PA-formann Mahmoud Abbas etter sitt besøk i Washington. Dette var ikke populært hos Olmert. På regjeringsmøtet kom statsministeren med en formaning til samtlige av regjeringens medlemmer. – Enhver minister som reiser utenlands skal representere hele den israelske regjeringen, og bør derfor rådføre seg med utenriksdepartementet i forkant av turen, sa han. – Jeg liker ikke å høre fra media om deres formeninger rundt kommende saker som regjeringen skal diskutere. Uenigheter bør diskuteres her, ikke i media, fortsatte han. En av de ansatte ved statsministerens kontor tror Olmert ønsker å vise Peretz "hvem som er sjef her". – Det er en naturlig prosess. Forsvarsministeren overgår sin autoritet og sine evner til å arbeide innen en koalisjonsregjering bestående av flere partier, mener han.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart