Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tenåring fra Florida «ideelt mål»

Tenåringen Daniel Wultz (16) fra Florida ligger fortsatt i koma etter terrorangrepet i Tel Aviv 17. april. – Han er det beste målet vi kan drømme om – amerikaner og zionist, sier Abu Nasser, leder for Al-Aqsa Martyrbrigader. Ni mennesker ble drept og over 60 skadet i det palestinske selvmordsangrepet. – Wultz er en ung amerikaner som kom for å oppmuntre fienden til å fortsette krigen mot oss, sier Nasser i et intervju med WorldNetDaily. Intervjuet gjengis av den israelske avisen Yedioth Aharonoth. Henvendt til amerikanerne, sier terrorlederen at støtten til Israel "er årsaken til at dere er et mål nesten over hele verden". Jihad-lederen Abu Ayman uttalte seg også til det amerikanske nettstedet. – Amerikanerne er nå den typiske fienden av de troende som er nevnt i den hellige Koranen. (…) Amerikanerne er de beste representanter for djevelen på jorden, sa Abu Ayman.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart