Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi burde vunnet

Den israelske landslagsstjernen og West Ham-spilleren Yossi Benayoun, endte sin første sesong i engelsk fotball med tårer lørdag. I FA-cupfinalen mot Liverpool tapte nemlig London-laget 3-1 på straffer, etter å ha ledet frem til det var et minutt igjen av ordinær tid. Liverpool utlignet da til 3-3 ved kaptein Steven Gerrard, og resultatet holdt seg gjennom de 30 minutter lange ekstraomgangene. – Selvfølgelig gråt jeg, svarer han etter spørsmål fra Ha’aretz. "Å tape på straffer i en kamp vi burde ha vunnet er et hardt slag," legger Benayoun til. På tross av tapet sier landslagsspilleren at kampen uten tvil var høydepunktet i hans karriere. – Atmosfæren var fantastisk. Kampen var fantastisk. Vi er veldig skuffet. Men våre fantastiske fans støttet oss hele veien og jeg er stolt over å ha vært en del av denne ekstraordinære kampen, sier han. Yossi Benayoun ble med sin deltakelse den første israeler som har spilt en engelsk FA-cupfinale.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart